Informació dels serveis de neteja a Barcelona - Neteja a domicili a Barcelona i tota Catalunya. Clean & Iron Service

Normativa de protecció de dades
Home de sos clean
Serveis d'organització de la teva llar
avantages dels nostres serveis de neteja
Com son els serveis de neteja de clean and iron
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Totes les reserves és confirmen prèviament, per contrastar les dades i el preu del servei.

Qui som?


SOSCLEAN som una empresa del grup Clean & Iron Service amb més de 30 anys d’experiència dins del sector de la neteja a domicili. La nostra missió és poder-te fer, la vida una mica més fàcil, mitjançant la reserva dels nostres serveis de neteja a domicili de manera, ràpida, fàcil i segura.

Oferim a tots els nostres clients una atenció personalitzada. Totes les reserves són ateses personalment i confirmades telefònicament.

Qui hem farà el servei?
Tots els nostres serveis estan assegurats per personal professional i propi. Tot el nostre personal està format i consta degudament contractat per la nostra empresa, assegurat i amb la formació de riscos laborals al dia.

Quin compromís tinc?
Els nostres clients no tenen cap compromís envers els nostres empleats. El nostre personal es desplaçarà el dia i l’hora reservada, et fem la neteja i tornem a marxar. Sense que tu t'hagis de preocupar de la gestió de personal, ni de la seguretat social, ni de l’absentisme laboral. Tan fàcil com això.

A quina hora, hem faran el servei?
Quan tu reservis el teu dia i hora, un responsable nostre es ficarà en contacte amb tu per concretar les dades del nostre empleat i l’hora d’arribada a casa seva.

Quin tipus de servei em prestarà Clean & Iron Service?
Els nostres serveis es contracten per hores i durant aquestes hores et podem fer diferents tasques: Planxat de roba, neteja en general, neteja de vidres, neteges de posada a punt, neteja a fons de la cuina, neteja a fons dels banys, neteja i desinfecció de la teva nevera, neteja a fons del forn, etc.

Com pago el servei reservat?
Totes les reserves són tractades personalment, mitjançant una trucada telefònica de confirmació de dates, hores i preu total del servei. Podràs pagar còmodament quan s’acabi el servei o si ho prefereix tu podem cobrar pel banc.

He d'estar a casa quan hem facin el servei?
És important que estiguis a casa a l’hora i el dia que as reservat, perquè sempre acompanyem al nostre empleat per a poder-te’l presentar i de pas pots aprofitar per explicar-nos els detalls del servei que necessites.

Vols parlar amb nosaltres?

Estem a la teva disposició en horari de 10h00 a 13h00 i de 15h00 a 18h00 al telèfon 93 159 86 59
També estem a la teva disposició a cleancentral@cleaniron.com

Productes de neteja inclosos
Regreso al contenido | Regreso al menu principal