El nostre compromís

Per a Clean & Iron, la seguretat de la seva informació és prioritària.
Sent conscients de la importància de les seves dades personals, ens esforcem per assegurar i tractar acuradament la informació que vostè ens facilita.
Valorem la seva confiança i, per tant, l'informem de com fem servir i compartim les seves dades personals. La recollida, tractament i cessió de les seves dades es basen exclusivament en el seu consentiment o quan la llei així ho disposi.
A Clean & Iron Service ajudem a salvaguardar les seves dades personals a través de proveïdors de servei seleccionats. Així mateix disposem de procediments interns de gestió, així com amb les corresponents mesures de seguretat físiques.

Política de privacitat local de Clean & Iron.

A Clean & Iron sabem l'important que és la privacitat per als usuaris del nostre lloc web i ens esforcem per explicar amb claredat com recollim i utilitzem la seva informació. En aquesta Política de privacitat oferim un resum general de les nostres pràctiques relatives a l'ús d'aquesta informació.
Recordeu que la Política de privacitat s'aplica per contracte a totes les agències Clean & Iron i és d'aplicació obligatòria..

Quina informació recopilem sobre els nostres clients?

La sol·licitud expressa de serveis de neteja per part dels usuaris del web www.sosoclean.net requereix l'aportació per part dels usuaris de dades de caràcter personal, com adreça, mail i telèfon de localització i dades bancàries. Aquesta informació ens és proporcionada, voluntàriament pels nostres usuaris amb la clara voluntat de rebre un servei de neteja per part d'una agència acreditada (Franquícia) Clean & Iron Service.
La informació que recaptem és la indicada en el formulari de reserva de serveis de neteja dins de la pàgina web www.sosclean.net i podria incloure, a títol enunciatiu:
Nom, cognoms, i informació de contacte, inclosa adreça postal i de correu electrònic i número o números de telèfon, així com dades bancàries per realitzar el pagament dels serveis.

En relació amb la informació que es recull a través del nostre lloc web, us informem que els camps assenyalats amb un asterisc en els diferents formularis de recollida de dades són obligatoris. En el cas que no faciliti les dades sol·licitades a través d'aquests camps, Clean & Iron podrà, en la seva única discreció, no tramitar la corresponent sol·licitud de serveis.

Com utilitzem la seva informació?

Les dades recollides a través dels nostres llocs web són utilitzats per Clean & Iron (PRONET SLU), per fer arribar la seva sol·licitud a la seva agència Clean & Iron (Franquiacia) més propera a fi i efecte que aquesta li presti el servei de neteja sol·licitat.

Com recollim aquesta informació?

Recaptem informació sobre els usuaris dels nostres llocs web, únicament mitjançant l'emplenat del nostre formulari.

A qui facilitem aquesta informació?

No revelem a tercers, dades de cap tipus, només facilitarem la informació de nom, adreça, mail i telèfon a l'agència Clean & Iron (Franquiciada), assignada per a realitzar el treball de neteja contractat per l'usuari.
I en aquells casos en què ho permeti la llei vigent en cada moment o ho sol·liciti una autoritat competent.
Adoptarem totes les precaucions raonables per assegurar que aquells dels nostres empleats que tinguin accés a informació sobre els usuaris hagin rebut la formació adequada per assegurar que tracten les seves dades de caràcter personal exclusivament de conformitat amb la present Política de Privadesa i amb les nostres obligacions d'acord amb la normativa sobre protecció de dades.

Que fem per mantindre segura aquesta informació?

Hem implementat mesures tècniques i físiques raonables per a protegir la informació que recollim a través del lloc Web. No obstant això, ha de tenir en compte que, si bé adoptem les mesures raonables per protegir la seva informació, cap lloc web, transmissió per Internet, sistema informàtic o connexió sense fils és absolutament segura.

Consentiment per la transferència internacional de dades

Mitjançant l'acceptació de la present Política de Privacitat l'Usuari autoritza la transferència internacional de les seves dades a la societat Clean & Iron (PRONET SLU), establerta a Andorra, país que també es regeix per un nivell de protecció equiparable a l'establert en la normativa europea, amb motiu dels serveis d'allotjament del lloc web i gestió de dades.

Drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició
El sol·licitant d'informació té dret a exercitar en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, i oposició a el tractament de les seves dades, dirigint-se a l'adreça postal de Clean & Iron Service (PRONET SLU) indicada en la present Política de Privacitat oa l'adreça de correu electrònic Cleancentral@cleaniron.com, per simple missatge.

Enllaços

Les nostres pàgines web poden contenir enllaços a llocs web de tercers que estiguin fora del nostre control. No som responsables de la seguretat ni de la privacitat de qualsevol informació recollida en llocs web o altres serveis aliens. Ha d'extremar les precaucions i revisar les polítiques de privacitat aplicables als llocs web de tercers que utilitzi.

Màrqueting directe amb dades recollides en el nostre lloc web.

Clean & Iron (PRONET SLU), no utilitza les dades facilitades voluntàriament pels usuaris dels nostres llocs web, per fer cap acció comercial o de màrqueting..

Plugins de xarxes socials

El nostre Lloc Web no fa ús de (Pluguins) de xarxes socials.

Però si aquest fos el cas en un futur, la informació relativa al seu ús podria ser transferida directament des del lloc Web a l'operador de la xarxa social. No tenim cap control sobre les dades recopilades pel Plugin. Si vostè està connectat a una xarxa social, l'ús que vostè realitza del nostre lloc web pot quedar reflectit en el seu compte de la xarxa social. Si vostè interactua amb els Plugins, per exemple, fent clic a "M'agrada", "Seguir" o "Compartir", o introduint un comentari, la informació pot mostrar-se automàticament en el seu perfil de la xarxa social. Fins i tot encara que vostè no hagi iniciat la sessió al compte de xarxa social, és possible que els Plugins transmetin la seva adreça IP als operadors de la xarxa social. Si us plau, tingui-ho en compte a l'utilitzar el nostre lloc web.